تمهیدات لازم برای مقابله با حوادث احتمالی پیش بینی شده است
استاندار آذربایجان غربی گفت: تمهیدات لازم برای مقابله با حوادث احتمالی ناشی از بارندگی در استان پیش بینی شده است.
  • یکشنبه 11 فروردین 1398 ساعت 13:45
پل میانگذر دریاچه ارومیه به «ساعت زمین» پیوست
معاون خدمات شهری شهرداری ارومیه گفت: روشنایی پل میانگذر دریاچه ارومیه همزمان با اجرای طرح جهانی «ساعت زمین» امشب به مدت یک دقیقه خاموش خواهد شد.
  • شنبه 10 فروردین 1398 ساعت 17:24
تراز دریاچه ارومیه نسبت به کمترین سطح آن یک متر بالاتر است
ارتفاع این دریاچه در مقایسه با کمترین تراز ثبت شده برای آن یک متر و 6 سانتی متر افزایش یافت.
  • شنبه 10 فروردین 1398 ساعت 16:23
احداث کانالهای کمکی جهت انتقال سیلاب احتمالی به صورت فوری در ارومیه
شهردار ارومیه از آمادگی کامل و شبانه روزی خدمتگزاران شهرداری در مناطق 5 گانه و حاشیه شهر خبرداد.
  • شنبه 10 فروردین 1398 ساعت 15:27
100 اکیپ مقابله با بحران در ارومیه آماده باش است
فرماندار ارمیه گفت: 100 اکیپ با بیش از 20 هزار نفر نیرو در سطح شهرستان آماده باش هستند تا در صورت بروز سیلاب احتمالی، اقدامات لازم را در سریع ترین زمان ممکن انجام دهند.
  • شنبه 10 فروردین 1398 ساعت 14:18
گزارش تصویری نشست خبری فرماندار ارومیه
نشست خبری فرماندار ارومیه با اصحاب رسانه پیرامون مدیریت بحران شهرستان صبح امروز در سالن جلسات فرمانداری برگزار شد.
  • شنبه 10 فروردین 1398 ساعت 14:13
تشدید فعالیت سامانه بارشی در ارومیه
رئیس اداره پیش بینی هواشناسی آذربایجان غربی از تشدید فعالیت سامانه بارشی از امروز شنبه در استان خبر داد.
  • شنبه 10 فروردین 1398 ساعت 11:52
اطلاعیه های مربوط به ورود سامانه بارشی و احتمال وقوع سیلاب + اطلاعیه های تکمیلی
دستگاه های زیرمجموعه ستاد مدیریت بحران استان و شهرستان اطلاعیه هایی را درخصوص ورود سامانه بارشی و احتمال وقوع سیلاب منتشر کردند.
  • شنبه 10 فروردین 1398 ساعت 10:30
شهروندان از هدایت آبهای سطحی به شبکه فاضلاب خودداری کنند
مدیرعامل شرکت آبفای آذربایجان‌غربی گفت: شهروندان باید از هدایت هرگونه آب باران و آبهای سطحی از طریق ناودانی ساختمان به شبکه فاضلاب اکیدا خودداری کنند.
  • جمعه 9 فروردین 1398 ساعت 18:00
مدیریت بحران اخیر در آذربایجان غربی شایسته قدردانی است
نماینده ولی فقیه در آذربایجان غربی و امام جمعه ارومیه گفت: مدیریت بحران اخیر در استان با وجود بارش قابل توجه و بیشتر از مناطق سیل زده، شایسته قدردانی است که باید در این خصوص از مدیران مرتبط تجلیل کرد.
  • جمعه 9 فروردین 1398 ساعت 15:52