2200 تخت آماده پذیرش بیماران کرونایی در آذربایجان غربی

به گزارش روابط عمومی فرمانداری ارومیه، جواد آقازاده در نشست خبری با اصحاب رسانه که صبح امروز برگزار شد اظهار کرد: در ۳ بیمارستان طالقانی ارومیه، عباسی میاندوآب و یک بیمارستان خوی حداقل یک بخش تخلیه شد و از چند روز قبل از قرمز شدن وضعیت استان از نظر شیوع بیماری، بیمارستان غیردولتی نیز بیماران اورژانسی را پذیرش کردند.
وی تصریح کرد: ۲ هزار و ۲۰۰ تخت آماده در حوزه بیمارستانهای دانشگاهی داریم و علاوه بر این، در بیمارستانهای دولتی غیردانشگاهی نیز برای پذیرش بیماران کرونایی، اعلام آمادگی کرده اند.
رئیس دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی آذربایجان غربی ادامه داد: از ۷ نفر مبتلا در آذربایجان غربی ۴ نفر مرخص شده و تاکنون مورد فوتی براثر کرونا در این استان وجود ندارد.
آقازاده یادآور شد: همه گیری کرونا در استان وجود ندارد و کنترل در مبادی ورودی استان انجام شده است.
وی گفت: از ۱۵۰ نفر نمونه گیری انجام شده که بیشترین فراوانی در شهر خوی بود.
رییس دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی آذربایجان غربیاعلام کرد: هم اکنون یک نفر مبتلا به کرونا در بوکان و دو نفر در ارومیه بستری هستند که حال عمومی آنها خوب گزارش شده است.
آقازاده گفت: سه نفر فوتی مشکوک به بیماری کرونا داشتیم که دیروز آزمایش ۲ نفر آنها منفی بوده است.
وی اعلام کرد: از ۷ مورد مبتلا نیز ۳ نفر از خارج استان وارد شده اند که یک نفر از گلستان و ۲ نفر از قم آمده اند.
رییس دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی آذربایجان غربی گفت: داروها و وسایل حفاظت فردی کادر پزشکی در سطح وسیعی توسط معاونت غذا و دارو و از طریق وزارت بهداشت تهیه شده ولی این اقلام در خیلی از بیمارستان های استان وجود ندارد.
آقازاده تصریح کرد: براساس هماهنگی به عمل آمده، در بیمارستان طالقانی بخش ای سی یو تخلیه و در سایر بیمارستانها نیز حداقل یک تخت آی سی یو آماده برای پذیرش بیماران بدحال مبتلا به کرونا وجود دارد.
وی ادامه داد: مهمترین نکته در کنترل بیماری، شکستن چرخه انتقال این بیماری است که اجرای کمپین در خانه ماندن و یا سایرکمپینها نقش موثری در کنترل بیماری دارد.
رییس دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی آذربایجان غربی افزود: متاسفانه تا کنون این بیماری جدی گرفته نشده که این امر کار کنترل را سخت تر میکند.
منبع: فارس