افتتاح 40 طرح ورزشی تا پایان دولت دوازدهم در آذربایجان غربی

40 طرح ورزشی نیمه کاره در آذربایجان غربی وجود دارد که همه تلاش ما بهره برداری از آنان تا پایان کار دولت دوازدهم است.

وزیر ورزش و جوانان گفت: 40 طرح ورزشی نیمه کاره در آذربایجان غربی وجود دارد که همه تلاش ما بهره برداری از آنان تا پایان کار دولت دوازدهم است.

به گزارش روابط عمومی فرمانداری ارومیه، مسعود سلطانی فر روز شنبه در حاشیه دیدار تیم‌های والیبال ایران با لهستان افزود: ورزشگاه ۱۵ هزار نفری شهید باکری ارومیه طبق وعده‌ای که به مردم این شهر و مسؤولان داده ایم تا شهریور امسال به بهره برداری می‌رسد.

وی اظهار امیدواری کرد که با افتتاح این استادیوم، تیم‌های فوتبال این استان بتوانند میزبان تیم های لیگ‌های معتبر کشوری باشند.

وی با اشاره به میزبانی خوب ارومیه از لیگ ملت های والیبال اظهار داشت: ارزیابی‌ها نشان از عشق و علاقه مردم ارومیه به والیبال دارد که این امر مایه آبروداری کشورمان شده است.

وزیر ورزش و جوانان گفت: باید قبل از هر چیز از استاندار و همه دست اندرکاران برگزاری این مسابقات تشکر کنم که همه تلاششان را برای برگزاری این مسابقات به کار بستند.

عملیات ساخت ورزشگاه ۱۵ هزار نفری شهید باکری از سال ۱۳۸۳ در زمینی به مساحت ۱۹ هزار متر مربع آغاز شده است.

وزیر ورزش و جوانان برای تماشای لیگ ملت‌های والیبال به آذربایجان غربی سفر کرده است و ساعت ۱۸:۳۰ امروز با حضور در سالن ۶ هزار نفری غدیر بازی ایران و لهستان را تماشا می‌کند.

دیدارهای هفته سوم لیگ ملت‌های والیبال از ۲۴ تا ۲۶ خردادماه جاری در شهر ارومیه برگزار می‌شود و در این هفته تیم‌های ملی والیبال ایران، روسیه، لهستان و کانادا با هم به رقابت می‌پردازند.