احداث بیمارستان زنان ارومیه نشانه اهتمام به کار جهادی است

نماینده ولی‌فقیه در آذربایجان‌غربی و امام جمعه ارومیه گفت: سرعت احداث بیمارستان تخصصی زنان ارومیه بسیار خوب بوده و نشانه اهتمام به کار جهادی است.

به گزارش روابط عمومی فرمانداری ارومیه، حجت‌الاسلام والمسلمین سیدمهدی قریشی در بازدید از بیمارستان تخصصی زنان ارومیه افزود: ساخت این بیمارستان مصداق کامل عمل به فرمایش مقام معظم رهبری در خصوص کار جهادی مدیران است.

وی با قدردانی از تلاش‌های رییس دانشگاه علوم‌پزشکی و خدمات بهداشتی‌درمانی آذربایجان‌غربی، بیان کرد: نیروهای جوان حاضر در این طرح، با جدیت تمام و به صورت جهادی در جهت اتمام پروژه تلاش می‌کنند و از نادر پروژه‌هایی به شمار می‌رود که با این سرعت، استحکام و تکنولوژی پیش می‌رود.

وی ادامه داد: بیمارستان زنان ارومیه از طرح‌های فاخر بیمارستانی استان و منطبق با استانداردهای روز ساخته شده است.

رئیس دانشگاه علوم پزشکی و خدمات درمانی آذربایجان غربی نیز گفت: بیمارستان جامع زنان ارومیه، با کمک‌های خیران و مسئولان استان امسال آماده بهره برداری می شود.

جواد آقازاده در گفتگو با خبرنگار مهر با بیان اینکه بیمارستان زنان ارومیه از طرح‌های فاخر بیمارستانی استان و منطبق با استانداردهای روز ساخته شده است افزود: بیمارستان جامع زنان با ۳۰ هزار مترمربع زیربنا و ۳۰۰ تخت در کمتر ازدوسال بیش از ۸۵ درصد پیشرفت فیزیکی داشته و تنها بیمارستان استان با پد بالگرد اورژانس هوایی می‌باشد و در نوع خود از نظر کیفیت و سرعت احداث بی نظیر است.

وی با بیان اینکه ۱۶.۵ میلیارد ریال تجهیزات پزشکی به بیمارستان در حال ساخت زنان ارومیه اختصاص یافته است افزود: این تجهیزات شامل ۱۹۲ ست کامل تخت بیمار سه شکن، ۲۲ دستگاه برانکارد، هشت دستگاه الکترو کوتر جراحی، ۱۵ دستگاه الکتروکاردیوگراف، ۲ دستگاه میکروتوم، ۱۰ دستگاه فتال مانیتورینگ، ۱۰ دستگاه جنین یاب، ۱۱ دستگاه چراغ معاینه، ۲۰ دستگاه وارمر نوزاد، ۲۰ دستگاه کات نوزاد، ۱۲ دستگاه فتوتراپی نوزاد، پنج دستگاه تخت معاینه شکن دار، ۱۶۰ تشک بستری است که توسط وزارت بهداشت درمان و آموزش پزشکی تامین شده است.

آقازاده با اشاره به اینکه این بیمارستان در راستای کاهش بار بیمارستان کوثر ارومیه طراحی و ساخته شده است عنوان کرد: طرح بیمارستان جامع زنان و زایمان ارومیه در زمینی به وسعت ۳۰ هزار متر مربع با زیربنای ۲۴ هزار متر مربع و اعتباری بالغ بر ۴۶۰ میلیارد ریال در هشت طبقه با ۳۰۰ تخت بیمارستانی در حال ساخت است.

رئیس دانشگاه علوم پزشکی و خدمات درمانی آذربایجان غربی تصویربرداری، رادیوگرافی، سونوگرافی، اورژانس، درمانگاه عمومی، درمانگاه تخصصی، مرکز تصویربرداری، ۹ اتاق عمل، ۱۵ تخت ویژه ICU، اتاق LDR، اتاق ایزوله، ۱۲ تخت NICU (مراقبت های ویژه نوزادان) و بخش های بستری از مهمترین بخش های این بیمارستان عنوان کرد.