تولید 2 آنزیم واکنش زنجیره ای در آزمایشگاه دانشگاه ارومیه

رییس پژوهشکده زیست فناوری دانشگاه ارومیه گفت: تولید آزمایشگاهی 2 آنزیم پرمصرف در واکنش های زنجیره ای پلیمراز در این پژوهشکده با موفقیت انجام شد.

رییس پژوهشکده زیست فناوری دانشگاه ارومیه گفت: تولید آزمایشگاهی 2 آنزیم پرمصرف در واکنش های زنجیره ای پلیمراز (PCR) با نام های «Pfu» و «Taq DNA polymerase» در این پژوهشکده با موفقیت انجام شد.

به گزارش روابط عمومی فرمانداری ارومیه، نوروز دلیر روز یکشنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا افزود: آنزیم اول با نام «Pfu» در واکنش زنجیره‌ای پلیمراز «PCR» تشخیصی و تحقیقاتی /انگشت‌نگاری دی‌ان‌ای/ استفاده می شود.

وی ادامه داد: آنزیم دوم با نام «Taq DNA polymerase» نیز در واکنش زنجیره‌ای پلیمراز «PCR» که نیاز به دقت بالا از جمله تعیین توالی «DNA» و کلون سازی ژن دارد، مورد استفاده قرار می گیرد.

رییس پژوهشکده زیست فناوری دانشگاه ارومیه ادامه داد: این آنزیم ها با صرف هزینه های ارزی بالا از خارج وارد می شود و با تولید انبوه و صنعتی آن، کشور از واردات بی نیاز می شود.

دلیرژ بیان کرد: این آنزیم ها با اجرای طرح‌ تولید محور دکتر مهدی ایمانی، استاد بیوشیمی دانشکده دامپزشکی و با همکاری «رویا سرخوش» دانشجوی کارشناسی ارشد بیوشیمی به دست آمده است.