آقاي فخرعلي نيكبخت سرپرست فرمانداري شهرستان اروميه در جلسه كارگر و اشتغال و سرمايه گذاري اين شهرستان كه صبح روز يكشنبه مورخه 27/4/89 در سالن اجتماعات فرمانداري اروميه تشكيل شد،با اشاره به ظرفيتها وتوانمنديهاي شهرستان اروميه در بخش كشاورزي اظهار داشت: هدف از اجراي بنگاههاي زود بازده اقتصادي ايجاد اشتغال مناسب براي جوانان و حمايت از ايده هاي كار آفرينان در بخشهاي كشاروزي ، خدماتي و صنعت و معدن است و اكنون يك فرصت تاريخي است كه اعتبار چند ساله را كه به شهرستان اختصاص يافته به نحو احسن استفاده كنيم .
آقاي سليماني رئيس سازمان كارو امور اجتماعي استان آذربايجانغربيدر اين جلسه گفت: سقف اشتغال در استان در سالجاري سي و نه هزار نفراست كه از اين ميزان حدود 1851نفردر شهرستان اروميه و 31% اشتغال را شامل ميشود.
آقاي سليماني با اشاره به ايجاد 7867شغل جديد در سه ماهه امسال افزود:امسال بيشترين اشتغال توسط طرحهاي كشاورزي و مسكن مهر خواهد بود.
روابط عمومي فرمانداري شهرستان اروميه