در مراسم توديع و معارفه فرماندار شهرستان اروميه كه روزشنبه مورخه 22/12/88 با حضور آقاي حضور آقاي جلال زاده استاندار استان آذربايجانغربي ، روساي محترم ادارات و سازمانهاي شهرستان اروميه ، فرماندهان نظامي و انتظامي در محل سالن اجتماعات فرمانداري تشكيل گرديد
در اين جلسه استاندار آذربايجانغربي اظهارنودند: مسئوليت در نظام ج.ا.ا يك امانت است و مسئولان بي منت به مردم خدمت ميكنند وي افزود :مسئولان بايد قدر فرصتها را بدانند و تلاشهاي شبانه روزي شان زمينه پيشرفت جمهوري اسلامي را فراهم كنند.
ايشان در عرصه هاي مختلف علمي،فرهنگي،سياسي و اقتصادي به موفقيتهاي نظام ج.ا.ا اشاره نمود و گفت: مردم با تمام قدرت پله هاي پيشرفت و ترقي را فتح مي كنند و اقتدار نظام ج.ا.ا را به نمايش مي گذارند.
در اين مراسم استاندار آذربايجانغربي ازخدمات آقاي حسن غفاري آذر تجليل و آقاي فخرعلي نيكبخت را به عنوان سرپرست فرمانداري شهرستان اروميه معرفي نمودند.
به نقل از روابـط عمـومي فرمـانداري
شهرستـان اروميـه